zondag 5 februari 2017

De dokter!

We begonnen de week (op dinsdag) met het logeerboekje van Musti. Hij was gaan logeren bij Mika. Joepie! Mika toonde en vertelde over zijn logeerverhalen:
 
Wanneer we in de klas kwamen, zagen we ook dat Musti vol stond met rode stipjes, oh-oh. Hij moest hoesten en was helemaal aan het trillen... Hij was ziek!
 We maken snel ons dokterhuisje klaar zodat Musti onderzocht kan worden!
 We oefenden ook met de verbanden. We zochten een groot verband voor Noor haar hoofd. Het past precies! Daarna wou ze het wel niet meer af doen, haha ;-)
Een klein verband voor Alexandra haar vinger. Een iets groter voor haar arm. We zochten dus de juiste verbanden voor de juiste lichaamsdelen. Dit vonden we heel leuk :-)
 Woensdag kregen we bezoek van de mama van Emiel. Ze is dokter en kwam Musti onderzoeken, want die was nog altijd niet beter. We mochten zelf ook eens proberen! De Nijntjes kwamen er ook bij :-) BEDANKT aan de mama van Emiel om hier tijd voor vrij te maken, we vonden het bezoekje super leuk!
 Donderdag waren de leerlingen van het 1ste en 2e leerjaar naar het toneel. We moesten dus niet stilletjes zijn in de gang. Dus we konden ook eens fietsen in onze gang!!! :-) Dat vonden we reuze-leuk!
We hielpen ook de dokter door al zijn dokterspulletjes op de juiste plaats in de dokterskast te kleven:
 Dokter Mika:
 Dokter Safa :-)
 Aan de kant, aan de kant... :-) :-)
 Grace vond ook de pruik in de poppenhoek:
 We puzzelden ook de kruisjes op de juiste plaats:
 Dokter Jax :-)
Vrijdag stempelden we met gaasjes en verbandjes:
 We probeerden ook evenveel pilletjes in de potjes te kleven: als erboven 3 zijn, proberen we eronder ook 3 pilletjes te kleven. We deden dit met stickertjes en alleen al die stickertjes kleven, vonden we super :-)
 Vrijdagnamiddag maakten we Musti klaar voor het logeermoment bij Jax. Deze keer deden we hem zijn jasje aan én zijn schoentjes, want op het begin van de week kregen we dit van Mika na zijn logeermoment daar. We vinden het super super super super leuk! HEEL ERG BEDANKT!
 Als alles klaar stond om naar huis te gaan, gingen we turnen bij juf Lies!
'Juf, trek jij een foto van mij als ik spring?' - 'Hé, maar juf, daar spring ik toch niet?'
 'Ah nee, Léon, als je springt dan wordt de foto wazig omdat je beweegt' :-) Haha. Dat vond Léon een beetje gek ;-)
Zo liep een leuke week alweer ten einde! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten