zondag 14 mei 2017

Leve mama!

Wat zouden we doen zonder onze lieve mama's... Voor ons, en zeker voor die kleine schatjes, is hun mama ECHT hun superhero! Reden genoeg dus om onze lieve mama's in de watten te leggen!

OPGELET: PAS VERDER KIJKEN ALS JE PAKJE OPEN IS!
We begonnen eigenlijk al vrijdag 5 mei met het schilderen van ons cadeautje. Zo was het maandag zeker en vast droog om er verder mee te gaan.
 Maandag maakte Aymeric nog zijn werkje, want hij was er vrijdag niet, maar geen nood. Aymeric wordt bijgestaan door een ervaren team dat enthousiast toekijkt en tips geeft waar nodig ;-) :-D!!!
 Wij begonnen met het versieren van ons dienblad:
 Maandag gingen we ook samen met de Nijntjesklas fietsen:
 Dinsdag verwelkomde we Manreet in onze klas! Welkom!
We werkten verder aan ons cadeautje en gingen dus verder met de versiering:
 We speelden de laatste keren in de maïsbak. In overleg bleek dat de vriendjes toch liever de zandbak terug hadden, dus donderdag deden we samen het maïs eruit en het zand er weer in.
 Dinsdag aten we allemaal samen boterhammetjes in de klas. Dit vonden we reuze-gezellig! Smakelijk!
 Dinsdag en woensdag werkten we aan ons kaartje. We schilderden met tandenborstels. "Juf, dat is toch niet om te schilderen, dat is om je tanden te poetsen!!" Toch vonden ze het allemaal heel leuk om te doen!
 Een knuffeltje, een zoentje, een hele lieve lach... en schudden maar, schudden maar... Pakje bijna klaar: enkel nog inpakken! Juf legde het inpakpapier op tafel en Safa had het super- idee om het in te pakken als een snoepje en mama te foppen! :-) Zo'n super idee kunnen we dus alleen maar uitvoeren!!!
Enkele pakjes:
We sorteerden ook de mama's: de mama's met een bril bij de bril, de mama's met een streepjestrui bij de streepjestrui, enzovoort!
 Juf Safa aan de slag. Ze leest het boekje voor dat we de dag ervoor samen hadden gelezen :-) Net Tegen de sterren op... Alle dingen die ik (juf) deed, werden opeens uitvergroot :-D
 Hieronder volgen de foto's van het cadeautje, voor wie ze graag op pc heeft :-)
Oh ja, en helemaal afsluiten doen we met een filmpje... Ze doen het zo ge-wel-dig! Ik smelt alvast helemaal, hopelijk jullie ook!
FIJNE MOEDERDAG, MAMA'S!
Geniet van jullie dagje!

Laat jullie maar eens helemaal verwennen en in de watten leggen!

1 opmerking:

  1. Deze mama hier is:
    -blij
    -ontroerd
    -trots
    dank u voor het versje en het leuk pakje lieve Thorben, wat een fijne dag :-) . En ook merci aan juf Vanessa hiervoor, lalalalala...

    BeantwoordenVerwijderen