zaterdag 22 april 2017

Projectweek trouwen!

Zoals jullie weten, begonnen we de week heel rustig. Voor we van het ene in het andere springen (projectweek, Moederdag, schoolfeest, schoolreis 1 en 2, Vaderdag...) maakten we eerst even tijd om over onze vakantie te vertellen en voor dingen die anders op de achtergrond komen (puzzelen, zelfstandigheid...). Hierdoor hadden we opeens enkele puzzelkampioenen:
Proficiat, Safa!
 Proficiat, Alexandra!
 Proficiat, Thorben!
 Proficiat, Jax!
Opgelet: dit is zeker geen verplichting om dit te behalen of geen 'noodzaak'. Het is gewoon een beloningsysteem voor de kleuters die er 'veel tijd' hebben aan besteed. Of een motivatiesysteem voor de kleuters die eigenlijk niet zo graag puzzelen. Elk schooljaar zijn er enkele puzzelkampioen, maar veel meer geen puzzelkampioen. Dus zeker geen paniek of zorgen maken als jouw kleuter het niet is! Wie het is, fijn en wie het niet is, zeker even goed!! :-)
We hadden veel plezier en op woensdag een halfuurtje enkele Nijntjes op bezoek! Samen hadden we veel plezier!
 Donderdag begonnen we eraan. We begonnen met een gezamenlijke opening. Juf Jolijn als man, juf Vanessa als vrouw en aan de hand van een toneeltje probeerden we zo alle aspecten van een trouw aan te brengen. Op het einde besloten we dat het wel fijn zou zijn als er 2 kleutertjes zouden trouwen. Wie is er verliefd? Mats vertelde dat hij verliefd op Lone was... Oei, tot groot verdriet van ons Noor! Maar die besloot dan later om toch maar voor Mathis te gaan en te trouwen met de juf ;-) Op 4-jarige leeftijd blijven we immers niet te lang bij de pakken zitten hé ;-) Uiteindelijk werd het trouwkoppel gekozen uit de 3de kleuterklas: Torben en Giselle! Joepie! Wij helpen maar al te graag mee aan het feest!!! We beginnen met de uitnodigingen: we stempelen hartjes:
We oefenden ook onze openingsdans. Deze zal op het liedje "Ti Amo" zijn van Umberto Tozzi!
 Voor Jax was het duidelijk niet de eerste keer. Juf wist niet wat ze zag. Opeens draaiden hij met Noor een 'rondje' alsof hij het elke dag doet! :-) Geweldig toch?!
 Iedereen had veel plezier!
 Vrijdag maakten we een accesoire voor op het trouwfeest. De meisjes maakten een hartjes'kroon' en de jongens maakten een strikje!
 Ta-daa!! Is het niet prachtig?
 Voila, wij hebben er alvast zin in! :-D
 Om de week af te sluiten, gingen we turnen met de Nijntjesklas!
Op naar volgende trouw-week en vooral op naar de trouw en het trouwfeest!
Wij hebben er zin in en vinden het toch een beetje spannend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten